Мъж уби от бой любовника на жена си

Снимка: Архив

54-годишен добричлия отива на съд за убийството на семеен приятел, който се оказал любовник на жена му, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна. Тежкото криминално деяние съпругът извършил на 31 октомври миналата година. Пътувал с колата си, когато видял, че на отсрещното платно половинката му се качва в автомобила на приятеля му. Усъмнил се, че те поддържат интимна връзка и решил да ги проследи. Открил двамата извън града да правят секс в колата.

Разгневен, измаменият мъж отворил предната врата, намерил нож и започнал да реже гумите на возилото. Опонентът му отвърнал, като извадил от багажника бухалка и ударил приятеля си в главата, а после го ритнал в слабините. След това се заключил с невярната жена в колата. Вбесеният й мъж започнал да чупи стъклата, след което награбил любовника и го смлял от бой с юмруци и ритници. Според обвинителния акт на Добричката окръжна прокуратура през цялото време на разправата прелюбодейката стояла на задната седалка, а след като мъжът й се уморил да бие интимния й приятел, се прехвърлила в семейния автомобил и се прибрала с него у дома.

Бездиханното тяло на жертвата било намерено 20 дни след побоя от случаен минувач. Назначените експертизи установили, че мъжът е издъхнал от гръдна и черепно-мозъчна травма, а смъртта му е настъпила бавно и в ужасни болки заради множеството счупвания на ребрата. Затова съпругът е подведен под отговорност за убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право