Мърлячи продължават да мърсят Пловдив

6pl4001-otpadaci_2Мърлячи продължават да мърсят Пловдив, а нито един жител на града под тепетата не се отзова на призивите на ОП "Чистота" от края на миналата седмица да донесе непотребните си вещи и други отпадъци от дома на специализираната площадка на предприятието в квартал "Кючук Париж".

6pl4001-otpadaci_6За сметка на това след почивните дни покрай 1 май на много места в Пловдив около контейнерите за смет край жилищните сгради бяха  натрупани огромни количества нетрадиционни отпадъци - дюшеци, матраци, изпочупени мебели и какво ли още не, оплака се директорът на ОП "Чистота" Иван Стоянов.

"В навечерието на Гергьовден и почивните дни около този празник призоваваме отново гражданите, като имат какъвто и да е отпадък, да дойдат в базата на "Чистота" на ул. "Даме Груев" и го предадат безвъзмездно, а да не го трупат покрай съдовете за смет. Работим без почивен ден от 8.30 до 17 часа. Вече разполагаме с контейнери за строителни отпадъци. Който иска такъв съд тип "Лодка" пред дома си, може да го получи веднага, но срещу заплащане", заяви Иван Стоянов.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България