Наводнение в Дубай, няма данни за пострадали български граждани

Снимка: facebook/ Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria

Не се съобщава за отложени полети от и до София

Пътната обстановка в Дубай е усложнена заради наводнение. Няма данни за пострадали български граждани. Няма риск за живота и здравето на гражданите, както и необходимост от евакуация, съобщават във фейсбук страницата си от външното ни министерство.

Пътната обстановка в града е сложна. В района на летище Дубай (DXB) са налице задръствания поради отводнителна дейност. Към момента обстановката на летището е нормализирана като има минимални закъснения в графика на полетите.

Препоръчваме на пътуващите от летище Дубай да се информират за актуалната обстановка от официалната му интернет страница: https://www.dubaiairports.ae

Също така препоръчваме пътуващите да се явяват за чекиране по-рано от обичайните 2 часа. Няма данни за отложени полети от и до София.

Генералното консулство на България в Дубай работи и е готово да окаже съдействие на бедстващи български граждани. При необходимост от помощ, сънародниците ни могат да се свържат с генералното на следните телефони: +971 43 442 419, +971 43 442 341.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Близък Изток