Награда за Стойчо по случай ЧРД

Навръх 62-ия си рожден ден Стойчо Младенов получи награда от казахстанската лига. За осми път Екзекутора на „Ливърпул“ бе отличен с приза за най-добър треньор на кръга. Младенов и неговият „Кайсар“ станаха първите, които взеха точка от шампиона и хегемон на местния футбол „Астана“. Всички награди на Младенов за №1 на кръга са с „Кайсар“, преди това той води за кратко и „Атирау“.

Футболистите пък изненадаха треньора си с уникален подарък. В гравиран с казахски орнаменти дървен сандък играчите на „Кайсар“ поставиха специално изработен за Младенов плакет. За трета година поред треньорът празнува рождения си ден в страната. Преди 24 месеца Младенов стана на 60 години и губернаторът Кримбек Кушербаев го дари с кон. ЦСКА, отборът на сърцето на Стойчо, поздрави своята легенда чрез официалния си сайт.

Също за празника Младенов научи и жребия за четвъртфиналите за купата на Казахстан – гостуване на „Иртиш“ с треньор Димитър Димитров. Преди две седмици „вълците“ спечелиха в Павлодар с 1:0 за първенство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ