Наградиха победителите в два конкурса на Ротари клуб-Велико Търново

Ротари клуб - Велико Търново, награди победителите в двата конкурса, които бяха обявени по повод 80-ата годишнина от основаването на клуба. В надпреварата " Велико Търново - моето вдъхновение" се включиха над 120 фотографи от цялата страна с над 500 снимки. Деца от старата столица участваха в конкурса за рисунка "Моят Търновград".

Мирослав Момински със своята снимка "Вечност" е събрал най-много точки от журито във фотоконкурса и стана победител в надпреварата. Наградата му е в размер на 600 лв. Втори е Даниел Балъков с кадъра " Мъгливи времена". Той получи 400 лв. Призът за класирания на трето място в размер на 200 лв. отиде при Росен Димитров за снимката му "Велико Търново". Ротари клуб даде и една допълнителна награда. 200 лева получи Владислав Манчев за кадъра си "Търновско царско - Царевец", който събра най-много гласове от публиката във фейсбук страницата на Ротари клуб - В. Търново.

В конкурса за детска рисунка първенец е Мартин Христов. Второто и третото място са съответно за Християна Бориславова и Георги Мицов. И трите деца са възпитаници на СУ "Емилиян Станев". Наградите им са ваучери и книги за изобразително изкуство.

Победителите получиха своите награди от президента на Ротари клуб Росен Великов по време на големия концерт "Ротари за великотърновци", който се проведе в петък -16 ноември, в Двореца на културата и спорта".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони