Надежда, Тино, Ива и Атанас отиват на финал в „Гласът на България“

Тино Хаджиев, Ива Георгиева, Надежда Александрова и Атанас Кателиев ще се борят за титлата „Гласът на България“ другата неделя, 9 юни. При обявяването на фаворитите на зрителите всеки от финалистите зае триумфално мястото до стола на треньора си, като особено емоционална бе раздялата на Иван Лечев с неговия боен другар от клубния ъндърграунд Никеца.

Галина Красимирова, чието самочувствие на изпълнител разцъфна в отбора на Графа, напусна сцената с достойнство и без сълзи. Лиричният трубадур в отбора на Михаела Филева Христиан Ненов прегърна сърцато конкурентката си Надежда, която е и най-малката участничка в шоуто.

Кандидатите за слава премериха сили в осем солови изпълнения и четири дуета, като във всеки един показаха взаимна симпатия и феърплей. Приказката за тях обаче не свършва до тук – благодарение на специална платформа един от 8-те полуфиналисти ще има честта да сподели едно студио с носителите на „Грами“ Clean Bandit. Легендарната британска група има над 44 милиона продажби от колаборациите си с Деми Ловато, Шон Пол и Ели Голдинг и ще запише специална версия на свой хит с един от участниците в „Гласът на България“. Кой е той – ще разберем следващата неделя от 20 часа.

За пръв път в историята на шоуто зрителите могат да определят репертоара на своите фаворити на последния концерт в сезон шест. Гласуването за песен вече стартира на сайта на предаването - https://glasat.btv.bg/ и ще продължи 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл