Надменните хървати: Малко ви беше, но и в София ще бием

От "Хайдук" се обединиха около мнението, че са изпуснали да разгромят "Левски".

"Очаквах труден мач, защото бяхме разузнали тяхната игра - каза Никола Влашич, играч на тима от Сплит. - Ние създадохме своите положения, но пропуснахме да спечелим убедително."

Марко Футач, нападател на "Хайдук", очаква победа и в София. Таранът трябва да се радва, че ще играе на „Герена“, след като негов удар без топка в главата на Димитър Пиргов остана незабелязан от главния съдия Мохамед ал Хаким.

"Ако покажем същото ниво и в реванша, няма да имаме проблем - каза таранът, който извърши повече нарушения от колегите си в отбрана. - "Левски" нямаше възможност да ни се противопостави."

Жоан Карийо, треньорът на хърватите, заяви, че не се е чувствал притеснен по време на двубоя, въпреки че подскачаше като ужилен на тъча при всяко отсъждане на рефера в полза на "сините".

"Поправете ме, ако греша, но "Левски" не създаде нито едно 100 процентово положение за гол - каза Карийо. - Запалянковците ни направиха уникална атмосфера. Тази победа е за тях!"

И докато от клуба засипаха с похвали своите фенове, то медиите в Хърватия критикуваха агитката на домакините. Причината - ултрасите от групировката "Торсида" псуваха легендарната четирикратна олимпийска шампионска в ските Яница Костелич.

"Съсипахте всичко", написа изданието "Вечерни лист".

Причината за отношението на феновете към Костелич, която в момента работи като държавен секретар, е, че преди месец легендарната скиорка нарече привържениците на тима от Сплит "хора, които прокламират хулиганството".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят