Над 1000 л безплатна бира ще се леят на варненския Октоберфест

Ежедневни състезания с награди, в които ще бъдат раздадени над 1000 л безплатна бира ще има по време на започващия варненски Октоберфест. Празникът на пивото ще се проведе до 7 октомври в парк "Аспарухово" с вход свободен за всички посетители.

Гостите на фестивала ще имат възможност да опитат над 500 вида бира от цял свят. Над 30 павилиона и съоръжения ( сред тях и специален бар-бус) ще предлагат българска и чуждестранна кухня като ще се продават немски вурстове, бретцели, американски стекове, специалитети от японската, индийската кухня и др.

Програмата предвижда всяка вечер концерти, като на сцената ще се качат немската -хоп група Down Low, Буги Барабата (заедно с Бараби Блус Бенд), Лео и Играта, Петя Алекса, Севи, Стоян Роянов (Я-я) от La Migra, Echoo-Balkan Samba, Action & Fire и DJ Mitakis. В началото ще има благотворителен мач между "Отобора на сърцето" и ветераните на ПФК"Спартак"Варна, като събраните средства ще отидат за закупуване на нови инструменти за класовете по музикална терапия в учирището за незрящи "Проф.Иван Шишманов" в квартал"Аспарухово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони