Над 300 великотърновски абсолвенти се дипломираха във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите

Повече от 300 абсолвенти от Випуск‘2017 на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите /ВУАРР/ се дипломираха успешно във великотърновския филиал на учебното заведение. Заместник-кметът на старопрестолния град Ганчо Карабаджаков уважи церемонията, за която имаше още два повода – 25-годишнината на ВУАРР и 15-годишнината на университетския филиал в Старата столица.

На заслужили общественици и преподаватели, помогнали за развитието на ВУАРР, бяха връчени юбилейни университетски медали. Носител на отличието стана и кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Ганчо Карабаджаков приветства ректорското ръководството, преподавателите, служителите и студентите и ги поздрави от името на Даниел Панов. Подчертана бе ролята на ВУАРР и великотърновския филиал за просперитета на Старата столица, за развитието на висшето образование в България и за оптимизиране на връзката му с бизнеса.

Дипломите на абсолвентите бяха връчени от ректора на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите проф. д-р Димитър Димитров, както и от ръководителя на филиала във Велико Търново доц. Петър Петров. Церемонията уважиха още областният управител проф. Любомира Попова, кметове от региона, представители на институции, родители и близки на завършващите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони