Найден Зеленогорски: Всеки в дясно има своя представа какво да се прави, затова няма диалог

Найден Зеленогорски

Реформаторски общности за демокрация за местните избори е опит да наименуваме нещо, което съществува. Нашата идея е да чуем какво мислят хората в общините, в които управляваме и където сме ясна опозиция на ГЕРБ. Това коментира Найден Зеленогорски от ДБГ по БНТ.

"Явно всеки в дясно има своя представа за това какво трябва да се прави, затова няма диалог", коментира той и обясни, че трябва да се видят грешките и отбеляза, че се протяга ръка към другите в дясното политическо пространство.

Търсим опит да направим нещо, което съществува, още по-голямо, понеже след 2 години предстоят местни избори, каза още Зеленогорски относно Реформаторски общности за демокрация.

"Хората, които победиха, са кметовете, по места различни структури не само си говорят, но и взаимодействат. Може би в лидерите е проблема. Има общини, в които дясноцентриската общност управлява над 10 години, защо да не може по принцип да стане това", коментира Найден Зеленогорски.

Смятаме, че е логично да направим Реформаторски общности за демокрация за местните избори, имаме мандат да я предложим на цялата демократична общност, отбеляза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика