Най-големият мебелен салон в Южна България отваря днес врати в Пловдив

Най-големият в Южна България мебелен салон отваря днес врати в Пловдив. Търговският обект под марката ДИЗМА КОМФОРТ е с площ от 6000 кв. метра, намира се на 6-и км на Пазарджишко шосе и разполага със собствен паркинг.

За посетителите тази събота са подготвени много изненади, игри, томболи, ваучери и отстъпки от 10%. Модерните и функционални мебели на европейски производители за цялостно обзавеждане на дома и офиса пък ще задоволят изискванията на клиентите. Те ще открият и последните тенденции в цветовите гами, материалите и дизайнерските решения за мека мебел, секции, спални, мебели за трапезария и кухня и оборудване на детски стаи.

В оформени кътове в търговския комплекс могат да се видят над 40 предложения за дневната, над 15 идеи за подреждане на детската стая, 10 за офиса. Отделно се предлагат над 120 холни гарнитури и дивани, над 50 модела мебели за спалнята и най-добрите модели матраци от портфолиото на 10 от водещите български и чуждестранни марки. "Предлагаме мебели от висок клас, произведени в Полша и Германия. Затова смятаме, че клиентите ще оценят качеството и комфорта им", твърди Здравко Иванов, търговски мениджър на "ДИЗМА КОМФОРТ".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони