Най-добре платеният в света се ожени за детската си любов

Между Коледа и Нова година аржентинецът Карлос Тевес става най-скъпоплатеният футболист в света. Заплатата му в "Шанхай Шенхуа" ще е 722 000 евро седмично! За подарък Тевес вдигна сватба с детската си любов Ванеса Мансиля. За първи път я видял, когато бил само на 13 години. По време на дългата си кариера в "Уест Хем", "Манчестър Юнайтед", "Манчестър Сити" и "Ювентус" Тевес не спираше да флиртува с манекенки. Заради модела Мариана Пеазани нападателят напусна Ванеса през 2008 г. Последва любов с певицата Бренда Асникар. Две години по-късно Ванеса се завърна в живота му, но пак за кратко. По това време Тевес се изказа крайно за "рогата", които Джон Тери сложи на съотборника си в "Челси" Уейн Бридж, правейки секс със съпругата му. "Ако сториш това в Аржентина, ще си мъртъв!", каза тогава Карлос.

Но в крайна сметка след своите любовни афери Тевес вдигна сватба за 260 гости с Ванеса. Пищната церемония бе в Сан Исидро, краен квартал на Буенос Айрес. Двамата отдавна имат наследници - Флоренсия, Кати и Лито-хуниор (младши). Децата бяха и шафери на сватбата.

В същото време "Челси" окончателно продаде бразилеца Оскар на "Шанхай СИПГ" срещу 61 милиона евро. Заплатата му ще е "скромна" в сравнение с тази на Тевес - 470 000 евро седмично. Оскар изпадна в немилост при треньора Антонио Конте, не е бил титуляр за "Челси" от загубата с 1:2 срещу "Ливърпул" през септември. "Искам да благодаря на собственика и всички служители на клуба, които ме накараха да се чувствам специален - написа в инстаграм Оскар. - А най-голямата ми благодарност е към феновете. Спечелихме заедно Шампионската лига, Лига Европа и Висшата лига. Завинаги ще останете в сърцето ми!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят