Най-зле облечените звезди на наградите "Оскар" (СНИМКИ)

По традиция, след обявяването на победителите, грабнали статуетките "Оскар", идва ред на модните критици и тяхната оценка за най-зле облечените звезди на червения килим.

Макар и да бе заложила на Chanel, рапърката с ексцентричен стил Били Айлиш определено направи впечатление с избора си на тоалет. Към белия костюм в 2 части от туид изпълнителката бе добавила брошки на Chanel, една от които (по незнайни причини) бе обгорена, което съответно породи шеги онлайн. "Все едно е забравила брошката в тостера.. Не струва!", пишат потребители в мрежата. Зелената боя и дългите черни нокти са запазена марка на певицата.

 

View this post on Instagram

 

New black nailsss??????

A post shared by Billie? (@bills.burritoss) on

Подигравки отнесе и роклята на Лора Дърн, получила статуетка в категорията "Най-добра актриса в поддържаща роля". Блондинката заложи на тоалет, който потребителите в мрежата оприличиха на нощна лампа, главно заради висящите черни пискюли на деколтето.

Американската певица Джанел Моне обра овациите на публиката с изпълнението си на сцената на Dolby Theathre, но на червения килим не получи одобрението на критиците. Цветнокожата изпълнителка облече поръчкова рокля на Ralph Lauren, обсипана с 168 000 кристала Swarowski. "Обзалагам се, че роклята й се вижда от космоса" и "Изглежда сякаш е излязла от зона 51", са част от коментарите на потребителите в Twitter.

 

View this post on Instagram

 

@janellemonae @theacademy #redcarpet ?❤️

A post shared by Warner Music Romania (@warnermusicromania) on

Миналогодишната носителка на "Оскар" за "Най-добра актриса в главна роля" Оливия Колман заложи на рокля с много странно подчертани рамене. Освен, че тоалетът не подчертава добре фигурата на Оливия, някои модни критици се изказаха, че роклята е една от най-скучните на червения килим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл