Най-младата депутатка в 44-ото Народно събрание с изнесена приемна и в „квартал „Кършиака” в Пловдив

Теодора Халачева

Най-младата депутатка в 44-ото Народно събрание – 25-годишната пловдивчанка Теодора Халачева, ще проведе на 10 юли (понеделник) от 10 часа в кметството на район „Северен” изнесена приемна за граждани от кварталите „Кършиака”, „Гагарин” и „Захарна фабрика”.

През миналата седмица бившата манекенка проведе такава изнесена приемна в кметството на „Южен” и за жителите на „Кючук Париж” и останалите квартали на територията на най-големия по площ район в Пловдив. „Няма маловажни въпроси. Хората имат проблеми и търсят пътища да ги решат”, заяви Теодора Халачева, запитана за темите, с които я занимават пловдивчани. „ Има персонални, при които хората се нуждаят от съдействие за преодоляване на  административни спънки, но постъпват и такива със социално и обществено значение”, обобщава народната представителка, която не пести усилия , за да помогне със съвет , консултация или директна комуникация на местно или национално ниво.

Останалите стават повод за въпроси и питания към ресорните министри. „Държа да информирам лично всеки човек как съм придвижила въпроса, какво предстои или кое може да се окаже „препъни камък”, споделя за функционирането на приемната 25-годишната парламентаристка. В едно е сигурна, че няма да се откаже от решаването на какъвто и да е проблем, преди да са изчерпани всички възможности. „Хората трябва да усещат, че имат своя представител в парламента и могат да му се доверят да защитава техните интереси”, убедена е Теодора Халачева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони