Най-новият албум на Лили Иванова ексклузивно в LIDL

8 от песните са напълно нови, а 3 – с нов аранжимент

Най-новия албум на Лили Иванова посрещат ексклузивно от понеделник /12 юни/магазините на Lidl в цялата страна. Търговската мрежа на веригата е единственото място към момента, където почитателите на примата на българската естрада  могат да закупят албума.

Той включва 11 песни, от които 8 са новосъздадени, а 3 са с нов аранжимент. Неговата корица е портрет на художника Васил Горанов. За първи път в дискографията на Лили Иванова излиза албум без никакъв графичен знак по него. Лицето на обложката няма изписано нито име на проекта, нито името на изпълнителя, а единствено нейн художествен портрет.

Албумът ще бъде последван от национално турне на Лили Иванова, което ще обхване общо 8 града в страната. То ще бъде под мотото “За пълноценни мигове с музиката” и се провежда с подкрепата на Лидл България.

Партньорството между Лили Иванова и търговската верига отразява стремежа на компанията да подкрепя българската култура и изкуство и да допринася за повече пълноценни моменти със стойностната българска музика.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ - [email protected] И [email protected]

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства