Най-страхотните двойки от медицинските драми

Толкова много двойки се събират в най-великите медицински сериали. В "Нощна смяна", "Анатомията на Грей" и "Доктор Хаус" любовта винаги е във въздуха и никой не е в безопасност. Хирурзи, сестри, парамедици и пациенти, всички падат жертви на тази заразна болест. Независимо колко много дезинфектант за ръце използват, любовта винаги ще ги открие.

Мередит и Дерек са толкова основна част от "Анатомията на Грей", че когато Дерек умира в сезон 11, хората са ужасени как ще продължи сериалът без тях двамата като двойка. Очевидно Мередит е силна жена и не се нуждае от мъж, така че сериалът си е супер (дори на моменти по-добър!) и без най-обичаната си двойка.

Ако беше възможно, зрителите с удоволствие щяха да стоят и да гледат до края на живота си как Джулиан Маргуляс и Джорд Клуни се взират любовно един в друг в „Спешно отделение”.

Тринайсет от „Доктор Хаус” разполага с ограничено време, заради сериозната диагноза, която получава. Но това не спира Форман да направи всичко по силите си, за да подобри здравето й. Връзката на двамата често е доста бурна, но и страстна и представя някои от най-затрогващите сцени в сериала.

Ти Си и Джордан в „Нощна смяна” имат дълго и трудно минало. Не е тайна, че те са най-любимата романтична двойка в сериала. Ти Си е готиният бунтар, с когото всеки би искал да бъде. А Джордан е заслужаващата пълно доверие героиня със златно сърце. Но времето, което Ти Си прекарва в Афганистан променя не само него, но и тяхната любов.

Обречената любовна история доктор-пациент, на Изи и Дани, помага на "Анатомията на Грей" да се върне отново към ранните си дни. Химията между тях е толкова осезаема, а трагичният край така очевиден, че не е възможно човек да не се увлече по техния романс.

Кристина и Бърк в „Анатомията на Грей” са заедно само от около два сезона, преди той да реши да я зареже на сватбения им ден, но те толкова добре се допълват и са прекрасна част от сериала, заради което много хора остават шокирани от раздялата им.

Понякога най-добрата любовна история е резултат на най-необичайните обстоятелства. Грегъри Хаус и Доминика Петрова са с доста голяма възрастова разлика и известна езикова бариера, но след като Хаус излиза от затвора, връзката им се развива в нещо наистина затрогващо и емоционално.

Люк и Аби в „Спешно отделение” преживяват сериозни възходи и падения във връзката си - алкохолизъм, разделени един от друг, изневяра. Въпреки трудностите те не се отказват и както Аби казва на Люк, след като оцеляват когато ги вземат за заложници, "Аз осъзнах, че ако можем да преминем през това, може би можем да се справим с всичко."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл