Наказания във „Фермата“ заради Ваня Стамболова

Европейската шампионка вандалства по стените на къщата

cska

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова се оказа в центъра на сериозен скандал в риалитито „Фермата“, който доведе до отнемането на една от кошниците им с провизии, които им се полагат при добро изпълнение на седмичните задачи.

Стопанката на „Фермата“ Бети взе това крайно решение, след като с ужас установи, че част от стените във фермерските къщи са изписани, а виновниците за тази вандалщина са Ваня и емигрантът Симеон.

В желанието си да се почувства като у дома си, спортистката беше написала над леглото си ЦСКА, който е любимият й футболен тим, и „Сектор Г“. За разлика от нея, Симеон беше решил да използва бялата стена, за да си прави някакви изчисления, с които да предвиди ходовете на съфермерите си и заради които си спечели прозвището „малкият Нострадамус“.

Своеволията им съвсем не се понравиха на Бети и тя заяви, че една от кошниците ще им бъде отнета, като ще я върне в момента, в който всички надписи се заличат. Критиките на стопанката и фактът, че ще се наложи да предаде любимия тим, в който се е клела, сериозно разстроиха Ваня Стамболова и тя се разплака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл