Наказаха най-нехаресваните във „Фермата“

Емигрантите Роси и Симеон се очертават като най-нехаресваните участници в риалитито „Фермата“. Неприязънта към тях се увеличи още повече, след като заради пиянството им по време на партито на победителя от поредния дуел, водещият Иван заплаши всички фермери с наказание, ако подобно поведение продължи да се демонстрира пред зрителите.

Новият фермер на седмицата Митко взе съдбата на двамата прегрешили в свои ръце и им наложи и свое наказание – посочи именно тях за ратаи през новата седмица. И Роси, и Симеон очакваха този развой на събитията и приеха съдбата си с усмивка. Аргументите, на футболния мениджър бяха, че Симеон трудно се вписва в групата, а „колежката му“ - че постоянно прави кавги.

В момента, в който се настаниха в обора, емигрантът във Франция сподели съмненията си, че именно той за втора поредна седмица ще се изявява и на дуел. Въпреки че все още не се е спрял на конкретен участник, който да му бъде опонент в битките, категорично заяви, че няма да посочи помака Нури, определяйки го като много силен и че със сигурност ще го разбие на арената. Доказателство за думите му беше поредният имунитет от ратайство, който помакът спечели малко по-рано през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл