Накъде в професията през 2018 г.

46-1Руслан Борисов - Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа. Завършил е Строителния техникум в София, след което УАСГ, със специалност геодезия, картография и фотограметрия. Работил е по специалността в Овергаз.

Роден е през 1973 г. под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото увлечение по окултното и мистичното знание. През 90-те години започва да проявява интерес към духовните въпроси и се запознава с различните световни и български езотерични традиции.

"Приемам за късмет запознанството си с Люмиер, с когото извървях дълъг път на обучение и подкрепа в практическото приложение на науката астрология. Влиянието на небесните тела върху нашето битие се разпростира и в работна среда, във фирмите и организациите, както и върху държавите", споделя Азарей.

Според Азарей световната астросоциология позволява да се анализират явленията, които се зараждат в нациите. След продължителни и задълбочени изследвания се изработват прогнозите за съдбините на дадена държава.

През 2018 г. няколко звездни влияния обръщат посоката на резките страсти и неочаквани промени през отиващата си 2017 г. към повече осъзнатост, решителност и финансова стабилност. 2018-та е под влиянието на Телеца, Венера и Жълтото земно куче според източния календар, които ще допринасят за повече ред и организация в процесите на планетата.

Овен

С чужденци далавера нова ще мътят, а и с кредит са готови да инвестират. Стихиите на Земята ще се вклиняват често в огнените им колела. Иновации смели ще премятат във финансите, но да внимават да не разбият хазната своя. Оригиналност все ще ги гони с прагматизъм твърд – в името на здравината и ефективността - толкова свята. За работа ще мислят от сутрин до здрач.

Телец

Парите все в ума им се въртят и все са малко, искат да ги трупат ли трупат, като че за вечни времена. С колегите си ще се веселят, но тайничко за спекула ще мислят в свойте сделки. Благодетели ще имат те партньори, но да пазят трябва своя гръб. Ще раздвижват свойте гънки сиви с кредити най-различни, нали все пари им дрънкат из ума.

Близнаци

Хем искат да блестят, хем околните с хумор да ощастливят. Ще тупти сърцето им в надпревара, като иде реч да блеснат на площада. Любопитство вечно ще ги движи, ще се гмуркат в нови води, та да изследват дълбините. Не дай си Боже, чужденец вземе, че им предложи висока служба, ще се дуят като пуйки.

Рак

Ако с работата някой се шегува, Рак е той. Докато се излягат на коктейл и уж почиват, въртят в ума как повече пари да събират. С тайни далавери не се занимават, мислят как по-добър нов трудов договор да подпишат. Умни главици са по начало, не минава ден без да налеят нова мъдрост в главата. Така че ще им идват отвътре курсове за обучение всякакви. Все с големци се търкат по саката, но дочакват добра отплата. Зоват се раци и току виж направили тотален обрат в свойта кариера скъпа.

Лъв

Блясък все не им достига, таз година трябва и домът да светне. Огледала с дебели рамки ще накичат, а стените ще засияят в ярки цветове. Имоти нови като дворци ще купят. Кой ли пък ще им се чуди, че кредити ще теглят нови. Нали е Лъв, в кариерата ще иска да е първи. Ще печели, ако сред тоя блясък, му остане време малко ум и здрав разум да вложи.

Дева

Вместо да кротува, на Девата ще й се пътува. С религията ще се тя шегува. Нали все искат да изглеждат специфични, ще „измайсторят” нещо оригинално, ама със силен гръб скрепено. Мания ги гони и денем, и нощем, че знаят малко. Обичат те партньорите свои и приемат всякакви професионални завои нови.

Везни

Везните пари ще прибират и доверие чуждо ще намират. Финансите напразно им създават грижи, Бог се грижи, та спят спокойно. Да мислят как куфари да стягат, че път ги чака за ново знание. Ако все пак парите не им стигат, глас ще надигнат, че и с нов шеф ще се сдобият. Бизнес партньорства ще съживят, малко цвят да им придадат.

Скорпион

Скорпионът ще се забавлява с кредитчета разнообразни. Договори като на конвейер ще мята, все с чужденци, но да внимава със звездната надпревара. От амбиция и летене високо в небесата да не си удари главата. Като орел да бди зорко над всеки договор обемен, дето подписва с инициала свой тежък, че си остава зависим от капитала чужд. Търпение ще трябва голямо, да отлежат проектите като джибри, за да стане ракията пивка.

Стрелец

Все в небесата витаят, да се чуди човек как с подкрепа от големци,  привличат големи пари, и за какво - да се развличат. Взимат пари ей така на шега, за някакви уж идеи мащабни. Абонирани галеници са те на звездите и успяват лесно в свойте дела. Навреме им идва в главата, че старите лаври не важат. Нов огън лесно наклаждат с идеи, че и мечти имат смели, за да намерят своите нови не пътеки, ми магистрали. Стрес нямат, само оптимизъм ги гони.

Козирог

Козата е силна, катери се смело, дори когато сметки стари тежат й като бреме на рогата. Умее парите да трупа с късмет. И в око на тайфун да попадне, себе си ще съзира пак и свойто вечно величие. Кариера ще гони до дупка, та може би чака ги козите нов живот трансформиран. За парите си свои и чужди хъс и мозък ще впрегнат голям, а фамилията им ще бъде вечна опора.

Водолей

Както е толкова с поглед напред все устремен и над нещата, жените и децата до смях ще докарва уж сериозният, все едно вино лей водолей. Парички ще капят от странство, куфари само ще сменя за бизнес визити. Службата ще ги амбицира, а банковата им сметка направо ще левитира. Усилия много за имиджа си ще влагат, активност голяма ще ги изстрелва като ракети нагоре, нали енергия имат безкрайна. Идеите им смели ще бъдат прегърнати дори от началници в рамки.

Риби

Само когато пътува, ще може Рибата волно да диша и да се шегува! Финансите им ще са везна нестабилна, пот ще се лее, докато лавират с нея. Колкото повече пот влагат, толкова повече от тях ще се иска. За да спечелят, нови трикове ще се чудят откъде да научат. По-мъдрите старши приятели ще помагат. Другояче е да имаш „вуйчо владика”. Току виж рибите ги избило на философия, пост и молитви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп