НАП-Пловдив предлага на търг акции под номиналната им стойност

Териториална дирекция на НАП-Пловдив предлага на търг 3052 поименни акции с номинална стойност от 100 лв. и право на глас, като тяхната съвкупност се равнява на 305 200 лева от капитала на акционерно дружество. Обявената първоначална цена е 244 160 лв. и е под номиналната стойност на акциите, а депозитът за участие е 20%, а след 16 март желаещите могат да се запознаят с копие от временното удостоверение "Носител на акциите" на място в данъчната централа под тепетата на ул. "Скопие" 106.

Други предложения на публичните изпълнители от НАП-Пловдив са производствени терени в село Стряма, огледите на които стартират на 6 март. Единият от имотите се продава с построената в него и въведена в експлоатация търговска и обслужваща двуетажна сграда с 865,48 кв.метра разгърната застроена площ и предназначение - ресторант с кухня, офиси и обслужващи помещения.

ресторант, хранене

За публична продан се предлагат и куп автомобили - "Форд-Фиеста/Форд-Фокус", "Ситроен-Берлинго", "Тойота-РАВ4", "Тойота-Хиаче" и други.

През 2016 г. в дирекция "Събиране" на НАП-Пловдив са проведени 354 търга с тайно и явно наддаване, а приходите от тях за хазната възлизат на над 6,5 млн. лв. Към крайна мярка се пристъпва спрямо физически и юридически лица, които не обслужват своите задължения, не са предложили ред и начин по който ще ги погасят или не спазват поетите от тях ангажименти. За да не се стига до търг, НАП съветва задължените лица да се консултират с публични изпълнители, които са на разположение на гражданите всеки делничен ден от 9 до 17,30 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България