Нарко вакханалия в продължението на „Сикарио“

Изабела Монер е новото попълнение

Феновете очакват едновременно с любопитство и притеснение продължението на страхотната криминална драма на Дени Вилньов “Сикарио”, припомня operationkino.net. Филмът се казва “Sicario: Day of the Soldado” и е дело на режисьора Стефано Солима (”Suburra”, “ACAB – All Cops Are Bastards”) и сценариста на оригинала Тайлър Шеридан (”Wind River”, “Hell or High Water”) и отново ни среща с героите на Джош Бролин и Бенисио дел Торо.

В “Sicario: Day of the Soldado” войната с наркотиците на границата между САЩ и Мексико ескалира и картелите организират трафик на терористи през границата. В опит да им попречат, правителството на САЩ отново се обръща към агента на ЦРУ Мат Грейвър (Бролин) и наемника Алехандро Гилик (Дел Торо). За да започнат война между картелите, Грейвър и Гилик отвличат Изабела Рейес (Изабела Монер) – дъщерята на печално известния наркобос Карлос Рейес, но когато мисията им излиза извън контрол и те получават заповед да убият момичето, между Грейвър и Гилик настъпва разрив…

Като чуем тази музика и няма как да не ни стане криво от смъртта на Йохан Йохансон. Между другото, неговите функции тук се поемат от челиста Хилдур Гуднадотир, който е бил в екипа на Йохансон в “Сикарио”.

Новото и най-впечатляващо попълнение в състава е прекрасната Изабела Монер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино