Народният представител Светлана Ангелова: Могилино е добър пример за това как по-малките населени места могат да се развиват успешно

Снимки: ПП ГЕРБ

«Могилино е добър пример за това как по-малките населени места могат да се развиват успешно, когато има добър синхрон между местната власт, държавата и със съдействието на европеското финансиране”, каза днес народният представител Светлана Ангелова, която се срещна с жители на село Могилино /Община Две могили/. Там бе е кметът на населеното място Петко Петков.

Виждаме как Община Две могили и населените места тук се развиват и това е нашата цел. Бъдещите евродепутати от ГЕРБ в Европейския парламент, ще отстояват именно това – повече европейско финансиране за България, за да няма разделение на малки и големи, богати и бедни общини“, подчерта г-жа Ангелова. Тя отбеляза важността да бъдат осигурени повече средства за райони като Две могили, където поминъкът е земеделие“. Тя отбеляза, че са вложени много средства за подобряване на пътната инфраструктура в Русенска област.

„Благодарение на пътната свързаност, все по-често хората избират да останат да живеят по родните си места. С европейско финансиране се направиха  и ще продължава да се прави много за подобряване на образователната инфраструктура, читалищата и др.“, каза още кандидатът от партия ГЕРБ. Тя отбеляза, че предстоят още много инвестиици в общината, свързани с ремонти на второкласна пътна мрежа, улици и пр. Затова призова на 26 май да бъде дадена подкрепа с номер 12 в бюлетината за по – доброто и европейско бъдеще на България.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика