Националните недоволни от съдията срещу Кипър: Трябваше да ни даде още две дузпи

Според тях, шведският рефер е трябвало да отсъди поне още две дузпи

Главният съдия Мохамед Ел Хаким е повлиял на крайния изход от мача от Лигата на нациите между Кипър и България, завършил 1:1. Това е мнението на родните национали, които се прибраха след вчерашния двубой в Никозия.

Отборът ни имаше две претенции за дузпа в средата на второто полувреме, които бяха подминати от рефера. Две минути преди края на редовното време шведският арбитър все пак отсъди 11-метров наказателен удар, който беше реазлизиран от Николай Димитров.

"Вие трябва да ни помогнете да разберем колко дузпи не бяха дадени в наша полза преди тази, която изпълних. Това, което видяхме от терена – поне още две трябваше да получим... При изпълнението на дузпата нищо специално не ми мина през главата. В такъв момент не трябва да се мисли много, просто заставаш и биеш, а накрая се вижда на таблото“, заяви голмайсторът Димитров, предаде БТВ.

"Щастлив съм, че играя отново за националния отбор. Изиграхме добър мач, но нямахме шанс при положенията и не се прибрахме с успех от Кипър. Мисля, че и съдията повлия на крайния резултат, тъй като можеше да отсъди още две дузпи.", коментира Делев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ