Нашенци се клаха в Лондон

Димитър Петров издъхнал преди да пристигне линейката

Хасковлия на 39 г. е арестуван и обвинен за убийство на свой съгражданин в Лондон. Според английската полиция, Емил Аспарухов Христов е наръгал фатално 29-годишния Димитър Петров. Кървавата саморазправа се разиграла около 15 ч на 20 август в английската столица, съобщава newhamrecorder.co.uk. Полицаи открили българина и опитали да го спасят, но той издъхнал преди пристигането на линейката.

Два дни по-късно Емил Христов е задържан и обвинен за убийството, а след това и изправен пред съда. Според разследващите преди кръвопролитието е имало сбиване, тъй като задържаният имал порезни рани по крака. Все още се изясняват мотивите за престъплението. Близките на жертвата са открити, тялото е разпознато. Емил Христов ще остане зад решетките до изслушването пред съда, което е насрочено за 9 ноември.

Хасковлии коментираха вчера в сайта Haskovo.net, че Христов е по-известен с прякора си Емо Фешъна. Той помпал мускули и вземал анаболи. Според слуховете е завлякъл много хора с пари. Други твърдят, че убитият е Митко Черния, известен и като Жабата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа