Наши красавици ваканцуват в рая

Ни Ло разбуни духовете в социалните мрежи с провокативните си фотоси.

Николета Лозанова, Деси Слава и Моника Валериева решиха да прекарат първите дни на новата година в екзотични дестинации

Две от най-успешните дами у нас избраха Малдивите за почивката си

 

Едни от най-видните родни красавици като Николета Лозанова, Деси Слава и Моника Валериева прекараха първите дни на новата 2017 г. в екзотични дестинации вместо в обсипаната със сняг България. Дамите не пропуснаха да се похвалят този факт на хилядите си почитатели в социалните мрежи, като публикуваха редица снимки от райските плажове, на които се излежават.

Бившата изгора на Валери Божинов Николета Лозанова първа започна да залива мрежата с разголени фотоси от ваканцията си. И тази година водещата на „Папараци“ е решила да продължи с провокациите и без притеснение да показва формите си. Ни Ло посрещна новата година на Малдивите и оттогава насам не спира да публикува някоя и друга гола снимка от райското кътче.

Фолк дивата Деси Слава по нищо не отстъпва на футболната съпруга и също замина за Малдивите заедно с младото си гадже. Изпълнителката на „Две сърца“ започна своето околосветско пътешествие с посещение на САЩ покрай коледните празници, после се завърна у нас за едно участие и веднага след това замина да отмаря в Индийския океан. От публикациите й в социалните мрежи става ясно, че певицата е повече от щастлива да бъде на топло с гаджето си през това време от годината, вместо да пее по родните заведения.

Моника Валериева също предпочете по-екзотична дестинация за посрещането на новата година. Моделката избра познатия й Дубай да отпразнува идването на новата 2017 г. и както останалите красавици, не пропусна да се похвали от този факт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица