На стилна церемония отличиха учители от район "Източен" в Пловдив

Изявени учители и директори от детските градини и училищата в район "Източен" в Пловдив бяха отличени на специална церемония в Дома на културата "Борис Христов". "Този пролетен ден, в който всяка година честваме делото на създателите на нашата азбука - светите братя Кирил и Методий, е най-светлият и най-красивият ни празник.

Всеки българин си спомня с благодарност и признателност за своите учители и се прекланя пред делото им. Поклон пред всички Вас, посветили живота си на възпитанието и образованието на децата ни", заяви кметът на район "Източен" Николай Чунчуков. Той подчерта направеното в в района по отношение на образователната инфраструктура - новата красива и комфортна детска градина "Чайка", построена по европейски стандарти, новата сграда на забавачка "Щастливо детство" и куп санирани учебни и детски заведения.

Присъстващите на церемонията учители бяха приветствани от председателя на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание Менда Стоянова, заместник-областния управител Петър Петров и заместник-кмета на община Пловдив Георги Титюков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони