На "Цариградско шосе" е най-натоварено от входовете на София

Натоварено е движението по „Цариградско шосе“ и магистрала „Тракия“ в посока София, до половин час ще минем на ръчен режим на регулиране на трафика. Това каза пред „Фокус“ комисар Тенчо Тенев - началник на Отдел „Пътна полиция” към СДВР.

Ком. Тенев съобщи, че към момента най-интензивен е трафикът по „Цариградско шосе“ и магистрала „Тракия“ в посока София, докато движението на „Ботевградско шосе“ и по стария път през Владая за Перник е по-слабо. „Най-интензивно е на „Тракия“. Доста е натоварено в момента. Колегите са на вход на „Цариградско шосе“. В момента сме на автоматичен режим на светофарите, но може би до половин час ще минем и на ръчен режим на управление“, посочи началникът на столичната „Пътна полиция“.

По думите му за деня до момента са станали две тежки пътни произшествия на територията на столицата, при които има пострадали хора, а леките инциденти са 30. Ком. Тенев призова водачите за повече внимание, в предвид настъпването на тъмната част от деня и минусовите температури, както и да спазват необходимата дистанция и да карат много внимателно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България