На четири места е счупен черепът на пребития служител на "Левски"

Има опасност за живота на служителя на Левски Цветан Вълчев, който бе жестоко пребит от двама души с железа пред Герена днес. След направените му изследвания в УМБАЛ-Царица Йоана ИСУЛ се оказа, че травмите му са изключително тежки. Мъжът има три големи дупки в главата, счупени ребра, а също така има други травми, които притесняват лекарите. Има съмнение, че тилната кост на Вълчев е счупена.

Първият удар е бил именно там, като е бил изключително силен. "Това е опит за убийство", коментирали лекарите пред близките и колегите на Вълчев, които се намират в болницата, съобщи Sportal.bg.

Мъжът, който вече е в съзнание, е минал ядрено-магнитен резонанс, показал, че черепът му е счупен на четири места.

"Вълчев е с множество травми и опасност за живота", коментира д-р Фани Цуракова от "УМБАЛ "Царица Йоана-ИСУЛ". Тя обяви, че има забрана от директора да прави повече коментари за случилото се.

Цветан Вълчев е определян за изключително тих и спокоен човек от своите колеги, които нямат представа какво може да е предизвикало такава жестокост и агресия посред бял ден към него. Органите на реда веднага пристигнаха на "Герена", за да вземат показания и да започнат работа по разрешаване на случая и установяване на побойниците.

Причините за безмилостния побой все още не са ясни.

От синия клуб на този етап продължават да не дават коментар по темата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право