Неда Украден изпя хит на Тина Търнър

Хиляди меломани се насладиха на първия по рода си Балкански бал

Общо 700 професионалисти обслужваха гостите на събитието

 

Невиждано по рода си шоу взриви най-голямата зала в България „Арена Армеец”. Първият Балкански бал се превърна в триумф на кулинарията и добрата музика, а хиляди фенове се насладиха на шоуто, което съчета концерт, ресторант и дискотека.

Сръбската легенда Неда Украден първа вдигна публиката на крака. Тя изпя на живо както някои от най-популярните си песни, така и парчета от новия си албум „Терапия“. Към края на музикалното си представяне Неда доказа защо е определяна като „балканската Тина Търнър“, като изпълни най-емблематичния хит на американската певица Simply the Best.

След нея на сцената се качиха Кеба, Индира Радич и Шериф Коневич. За доброто настроение са погрижиха още сръбският оркестър „Гуча”, оркестър „Кристали” и световноизвестният ансамбъл „София-6”, който в минутите след 12 часа изви дълго хоро в чест на националния ни празник 3 март. Партито завърши с уникални изпълнения на двама от най-добрите диджеи на България - Дамян и Спирит.

200 готвачи от школата на майстор Миро и общо 700 професионалисти обслужваха събитието и се грижиха за комфорта на многохилядните гости, сред които личаха известни личности от шоубизнеса, спорта и политиката.

 

Рекорд

Фенове на балканската музика се забавляваха над 8 часа

Първият по рода си Балкански бал продължи рекордните 8 часа. Родните меломани се наслаждаваха на вечни балкански хитове, духова музика и сръбска кухня, приготвена от небезизвестния майстор Миро, от 20 часа вечерта до след 4 ч сутринта.

Водещите - Маги Желязкова и Иван Динев-Устата, също се оказаха доста издръжливи. Двамата блеснаха с елегантни тоалети. Красавицата се бе спряла на рокля от последната колекция на известна родна дизайнерка, а рапърът се показа в нетипична за него светлина - в костюм.

Едни от ВИП гостите на бляскавото събитие бяха родните попфолк изпълнители Кали, Илиян и Рени, които се оказаха големи фенове на сръбската музика.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл