Неделев и Балтанов притесниха „Ботев“

Тодор Неделев и Лъчезар Балтано доста притесниха щаба на „Ботев“ при нулевото равенство срещу „Маритимо“ в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа в Бургас. Капитанът Неделев напусна принудително заради контузия. А Балтанов получи нелеп жълт картон в сетния миг на мача.

Треньорът Николай Киров изтръпна, че футболистът му ще е наказан. Спешни консултации с делегата обаче показаха – санкция има чак след трети картон в предварителните кръгове. Възстановителната тренировка в петък пък показа, че Неделев е просто преуморен и ще е готов за реванша. Но няма да играе в неделя срещу ЦСКА.

Феновете на „Ботев“ изкупиха всички 55 свободни места в чартъра за летище „Кристиано Роналдо“ на остров Мадейра. Отборът пътува с правителствения самолет в сряда сутринта. „Ботев“ ще чака машината да се прибере от официалното посещение на премиера Бойко Борисов в Скопие предния ден.

Президентът на „Ботев“ Ангел Палийски призна, че основната заслуга клубът да наема правителствения самолет е на министър Красен Кралев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ