Неймар засенчи намусения Меси (ВИДЕО)

Неймар засенчи Лионел Меси, голямата звезда на "Барселона", при победата над "Ювентус" с 2:1 в контролна среща. Двубоят се игра в Ню Джърси пред впечатляващите 80 000 зрители. Бразилецът се развихри и вкара два красиви гола. Вторият дори бе стил "Ала Меси". За да отбележи, Неймар навърза петима играчи на италианския шампион в наказателното поле и с шут проби Джанлуиджи Буфон за втори път в мача. Именно след това попадение се видя как Меси не е особено щастлив от гола, дори е намусен. Неймар не иска да остава в сянката на аржентинеца и това е причината да иска трансфер в ПСЖ. А бразилецът показа, че наистина не е играч, който трябва да стои в страни от светлината на прожекторите.

На друго мнение изглежда е Меси. Звездата на "Барселона" изтри абсолютно всички снимки с Неймар от официалния си профил в социалната мрежа инстаграм. Знак, който засили слуховете, че бразилецът със сигурност ще премине на "Парк де Пренс".

25-годишният бивш играч на "Сантош" също използва инстаграм, за да покаже какво чувства. Неймар сподели снимка, на която лежи по корем и е подпрял главата си с ръка. Текст към кадъра няма, но посланието е, че футболистът обмисля следващия си ход.

Каталунският вестник "Спорт" твърди, че Неймар вече е решил какъв ще е бъде той, а именно трансфер в ПСЖ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят