Неймар не иска във "ФК Меси"

Неймар не иска да е част от "ФК Меси". Това стана ясно след проведената среща с Хосеп Мария Бартомеу, президентът на "Барселона". На нея бразилецът е заявил, че се чувства в сянка на голямата аржентинска звезда на каталунците. Неймар не желае да е втора цигулка на Лионел Меси.

"Трансферът му в ПСЖ е сигурен на 90%, написа сайтът на "Скай Спортс". - Само чудо може да го задържи в "Барселона". На 25-годишна възраст бразилецът смята, че е време да спечели Златната топка. Нападателят вярва, че може да бъде най-добрият футболист в света, но в друг клуб. ПСЖ е единственият отбор, който е готов да плати освобождаващата клауза в договора му, която възлиза на 222 млн. евро."

Испанският вестник "АС" потвърди новината на "Скай Спортс".

"Бартомеу напусна срещата с Неймар побеснял - съобщи "АС". - Двамата говориха около час и половина. Какво са си казали не е известно, но ръководителят на "Барселона" си тръгна разгневен, като дори не е поздравил хората, с които се е срещнал."

Източник на испанският вестник твърди, че Неймар е уведомил Бартомеу за намерението му да премин в ПСЖ, а босът след дълги опити да го разубеди е отговорил, че му трябва още време, за да осмисли сложната ситуация.

"Неймар ще е играч на ПСЖ до края на следващата седмица", прогнозира каталунският вестник "Спорт".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят