Неймар пак в „Барселона“?

Най-скъпият футболист в света Неймар публикува криптирано съобщение в социалните мрежи, с което може би намекна за завръщане в „Барселона“. В момента бразилецът лекува контузия в родината си и не играе за „Пари Сен Жермен“, който миналото лято плати 222 милиона евро.

Под своя шеговита снимка с Лионел Меси нападателят написа: „Когато аз и моят приятел Меси сме заедно, се случват велики неща! Скоро ще ви кажа повече! Очаквайте!“

След като двамата не могат да играят заедно в един национален отбор, то биха се събрали само в клубен. Изглежда абсурдно Меси да напусне „Барселона“, а докато Неймар явно не е доволен от нивото на френския футбол. Надеждата на цяла Бразилия е да нападателят да се възстанови от счупения крак до световното първенство.

Меси пък загря с хеттрик №40 за „Барса“ (б.а. - общо 45) за гостуването на „Рома“ в Шампионската лига. Лео се разписа три пъти при 3:0 над „Леганес“, след като не успя нито веднъж срещу римските „вълци“ при 4:1 миналата седмица.

А в „Рома“ продължават да тъжат за Франческо Тоти. Легендарният футболист на тима Бруно Конти заяви, че отборът му без Принца на Рим е като „Барселона“ без Меси. „Не вярвам да успеем да ги обърнем след 1:4“, коментира той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят