Неймар под въпрос за Ел Класико (ВИДЕО)

Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva (L) walks during the Spanish league football match Malaga CF vs FC Barcelona at La Rosaleda stadium in Malaga on April 8, 2017. / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO

Голямата звезда на „Барселона“ Неймар може да остане извън сметките на наставника Луис Енрике за голямото дерби с „Реал“ (Мадрид) на 23 април. Бразилецът бе изгонен с втори жълт картон при загубата от „Малага“ с 0:2, а при напускането на терена отправи иронични знаци към страничния съдия. Според медиите в Испания, дежурният делегат е описал това в доклада и не е изключено нападателят да получи по-строго наказание за действията си.

Серхи Роберто и Жорди Алба също висят за Ел Класико, тъй като имат четири картона и при нов такъв в следващия кръг срещу „Реал“ (Сосиедад) ще пропуснат сблъсъка на „Сантяго Бернабеу“.

Кристиано Роналдо и Начо от кралския клуб трябва да се опазват от официални предупреждения в предстоящия мач със „Спортинг“ (Хихон) по същата причина.

Треньорът на „Барса“ Луис Енрике не остана длъжен на арбитъра Хесус Хил след загубата от „Малага“.

„Според мен интерпретацията на жълтите картони е специална – обяви треньорът на каталунците - Трябва да бъдем много внимателни в дадени мачове, тъй като някои грозни шпагати отзад се разминаха без санкции, докато връзването на връзки – не.“

В класирането „Барса“ остана на 2 точки зад „Реал“ и не успя да се възползва от равенството на „белия балет“ с „Атлетико“ (Мадрид) (1:1).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят