„Нема такъв живот“ на сцената на „Сълза и смях“

Уникална комбинация от stand-up комедия и илюзия

Георги Николов - Жорони и Калин Кирилов ще разсмеят публиката с качествен балкански хумор

Илюзионистът Венсан представя истинска магия пред публиката

Невиждана комбинация от stand-up комедия и илюзия под формата на светлинно шоу, левитация и атрактивни трикове с карти ще забавляват публиката на 18 февруари в театър “Сълза и смях”. Шоуто “Нема такъв живот” обещава незабравимо преживяване и посреща зрителите с въпроса “Балканецо, стиска ли ти да се посмееш на себе си?

Комедиантите Георги Николов - Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия.

Началото на тази комбинация от stand-up комедия и close-up илюзия тримата поставят преди повече от пет години и вече са добре познати на любителите на качествения хумор.

“Наричаме нашия хумор балкански, защото това, на което се смее българинът, е по-различно от онова, на което се смее англичанинът, американецът или руснака. Все още има хора в България, които свързват stand-up комедията изцяло с чужденците и понякога малко насила се смеят на разни теми, които не ги докосват, защото не са свързани с нашето ежедневие или начин на живот. А ние разказваме за това, което нашенецът обича и се припознава, неща, които се случват и на него или неговото семейство”, разказа пред “Труд” Георги Николов - Жорони.

Той посочва, че дори и най-пикантните шеги са поднесени с мярка и са забавни без да са вулгарни.

Интересът към “Нема такъв живот” е голям и дни преди да стъпи на сцената на “Сълза и смях” почти всички билети са продадени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура