Ненужен блести за „Левски“ при 3:0

Изпадналият в немилост нападател Бабатунде Адениджи вкара два гола за „Левски“ при успеха с 3:0 над „Локомотив“ (София). Приятелската среща се игра на един от помощните терени на стадион „Георги Аспарухов“ пред повече от 500 зрители.

И трите гола за „сините“ паднаха в заключителните 20 минути. Нигериецът Адениджи откри резултата след удар с глава в 70-ата минута. Малко след това Жерсон Кабрал вкара след удар от дистанция. Вторият гол на Адениджи пък дойде в 81-ата минута.

Така таранът даде ясна заявка за място в отбора. В началото на ноември той вкара други два гола в приятелската среща със „Спортист“ (7:0), но въпреки това все още няма записани минути в официален мач под ръководството на Делио Роси. От началото на сезона Адениджи игра единствено в първия кръг срещу „Локомотив“ (Пловдив) на „Лаута“ (0:0), когато начело на тима бе Николай Митов. Другите двама нападатели на „сините“ - Сержиу Буш и Жуниор Мапуку, също взеха участие в проверката с „железничарите“, но за пореден път не успяха да се разпишат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ