Ненужните на мондиала го удариха на живот (СНИМКИ)

Мондиалът е в разгара си. Фаворитите тръгнаха трудно в Русия, а това даде повод на критиците да обърнат внимание на недостатъците в селекцията на треньорите. Много от наставниците взеха важни решения в дните преди старта на турнира, оставяйки извън състава видни имена. По този начин те поеха риск, за който знаят, че могат да платят скъпо при евентуален провал на мондиала. И докато отборите вече изиграха първите си срещи от групата, ненужните тънат в лукс в различни точки на земното полукълбо...

Мауро Икарди (Аржентина)

1701-3

Един от големите отсъстващи на световното несъмнено е Мауро Икарди. Нападателят на „Интер“ вкара 53 гола през последните два сезона в Серия А, но това се оказа недостатъчно за място в състава на „гаучосите“. Една от основните причини за това решение на Хорхе Сампаоли, според медиите в страната, е... Лионел Меси. Един от слуховете гласи, че мегаздевдата е заел страната на Макси Лопес, съпруг на настоящата жена на Икарди. И докато неговите сънародници играят повече от потресаващо, нападателят кара ваканция със съпругата си Уанда Нара и тяхната дъщеря. Те бяха пъво в Африка, а след това и на Сейшелите, а на път за една от дестинациите се отбиха и през Ню Йорк.

Сержи Роберто (Испания)

1701-1

Бранителят на „Барселона“ не попадна в състава на Хулен Лопетеги, въпреки че понастоящем „Ла Фурия“ е водена от Фернандо Йеро. И докато световният и европейски шампион играе колебливо на финалите, Сержи обикаля света. Юношата на „каталунците“ бе първо в Япония, а след това пое към слънчева Италия.

Лирой Сане (Германия)

1701-7

Един от най-изненадващите ходове на Йоги Льов, селекционерът на Германия, бе изваждането на Лирой Сане от разширения състав на Бундестима. Звездата на „Манчестър Сити“ направи страхотен сезон във Висшата лига, превръщайки се в най-резултатния германец в първенствата от топ 5. Но Льов имаше друго виждане. Сега Сане разпуска в Калифорния със своята изкусителна приятелка Кандис Бруук.

Алваро Мората (Испания)

1701-6

Нападателят на „Челси“ не е в Русия, а в далеч по-слънчева Сардиня. И вместо да тренира под ръководството на Фернандо Йеро, вкаралият 15 гола във „Висшата лига“ играч се забавлява със своята съпруга Алис. Въпреки че бъдещето на Мората на „Стамфорд Бридж“ не е сигурно, той пусна серия от снимки в профила си в инстаграм, демонстрирайки отлично лятно настроение.

Карим Бензема (Франция)

1701-5

След като вдигна трета поредна Шампионска лига с екипа на „Реал“ (Мадрид), французинът се отдаде на заслужен отдих. Нападателят бе наясно, че няма шанс да попадне в състава на „петлите“ и предварително се бе погрижил за лятната си ваканция. А причината да не играе за Франция е всичко друго, но не и спортната му форма. Сега деветката на „белия балет“ е в Ню Йорк, където се любува на спортни коли и шумни партита.

Сеск Фабрегас (Испания)

1701-4

Играчът на „Челси“ подобно на Мората остана далеч от Русия. Това даде възможност на полузащитника да се пробва в ново амплоа като анализатор в БиБиСи, а успоредно с това имаше и кратка ваканция. Фабрегас не пропусна да се пошегува с треньорската рокада в „Ла Фурия“: "Сега може би ще получа повиквателна", гласеше една от публикациите му в туитър, която бе отговор на шега на Гари Линекер. За Испания играчът има 110 мача и 15 гола.

Раджа Наинголан (Белгия)

radja

Лудата глава на белгийския футбол остана извън отбора на Белгия, защото селекционерът на тима Роберто Мартинес „благородно“ го пусна във ваканция. Специалистът призна, че малка роля в състава на „червения динамит“ не подхожа да играч от калибъра на Нинджата. Така ексцентричният полузащитник остана далеч от финалите. Сега той оформя последните подробности около трансфера си в „Интер“, а после може и да се впусне в някоя шумна ваканция на екзотично място....

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят