Ненчев влезе на разпит с поредна обида към прокурорите: Пожелавам им да изпълняват по-малко заповеди, противоречащи на правото и на техния морал

Николай Ненчев

"В началото на годината вярвам в правосъдието, прокурорите и всички тези честни, почтени хора, които разбирам, трудят се неуморно. Моето пожелание към тях е да изпълняват по-малко заповеди, които противоречат на правото и на техния морал", заяви преди да влезе на пореден разпит в столичното следствие министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев.

"Съзирам политическа репресия в цялата тази работа, защото не намирам нищо основателно", каза още Ненчев. "Разбрах, че има леки промени в обвинението. Сега ще се запозная да видя какви са точно. Нищо особено не очаквам, Спокоен съм. Вярвам в доброто", увери той.

На въпрос защо в декларация от вчера БЗНС обвини главния прокурор в сталинизъм Николай Ненчев отговори: "Това е политическа декларация преди всичко. Знаете, че аз представлявам тази политическа организация. Такава беше волята на моите колеги и моята. Аз също така съзирам политическа репресия в цялата тази работа, защото не намирам нищо основателно".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право