Нетърпелив шофьор удари жена на пешеходна пътека

Друг забързан се блъсна в камион

70-годишна пенсионерка от Шумен беше блъсната от нетърпелив водач на пешеходна пътека и за късмет се отървала само с фрактура на крака. Лека кола спряла да пропусне жената, но идващият след него шофьор на "Ауди А3" се престроил в лявата лента и ударил пешеходката. Инцидентът е станал на бул.“Симеон Велики“ срещу хранителен магазин в четвъртък следобяд, съобщават от полицията.

Зад волана на колата-нарушител е бил младият шофьор Ф.Ф./18г./ от село Гусла. Тестван е за алкохол, наличие не е установено.

Пострадалата е откарана за преглед в болницата в Шумен, където била установена фрактура на фибулна кост на десния й крак. По случая е бразувано досъдебно производство.

trsh1910-2Двама мъже пък се озоваха в болница след катастрофа по пътя между шуменските села Избул и Върбяне.

33-годишният А.Д. от с. Църквица зад волана на "Сеат Ибиза" не съобразил скоростта си, навлязъл в насрещната лента и се ударил в идващия камион "Мерцедес".

Екип на пожарната е обезопасил мястото, а в болницата са откарани водачът на колата и неговият спътник Г.Х./27г./ от село Църквица. И двамата са с фрактури, без опасност за живота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България