Неустоима оферта за зимата в Апартхотел Лъки Банско

Петзвезден лукс, всякакви удобства, уют, уникален СПА-релакс и многобройни развлечения в престижен хотел и супер емоции, адреналин, на световно известните писти в ски курорта в Банско.

Представяте ли си за каква разкошна почивка в Банско говорим?!

Имате я, при това с гореща зимна оферта на апартхотел Лъки Банско. В дните до 26 януари този луксозен хотел в Банско предлага отстъпки от 15 до 25%!

Скиорите - напреднали, не съвсем напреднали или съвсем начинаещи, ще получат от Лъки Банско всички възможни безплатни улеснения за ски-приключенията им.

Този хотел пет звезди в Банско предлага ски гардероб, който е оборудван с подгреватели за обувките. Бусчетата му на всеки 15/30 минути возят безплатно до лифта и обратно. В събота и неделя има три курса директно до пистите в местността Шилигарника. Цялостното и точно разписание ви чака услужливо на рецепцията.

Лъки Банско предлага и ценни услуги на преференциални цени - ски оборудване и уроци по каране на ски. На рецепцията пък можете да си купите ски карти - и стандартни, и ВИП, за да избегнете опашките на касата при първата станция на лифта.

lucky_bansko_02

Горещата оферта на петзвезден хотел Лъки Банско включва още ред безплатни екстри, сред които е и настаняване на дете под 18 години. Следва ползването на модерния фитнесцентър, вътрешните био басейни за деца и възрастни, солен басейн, зона за релакс... Добавете и парната баня, Ледената стая, джакузи, сауна, контрастни душове.

Както споменахме, престоят ви в Лъки Банско ще е сред петзвезден лукс и удобства. Тук неотклонно се следват всички новости в бранша, затова условията отговарят на водещите международни стандарти.

В хотела по ваш избор ще бъдете настанени или в студио, или в апартамент. Промоционалните цени са за лукс студиа  и делукс апартаменти. Всички те са удобни, просторни, модерно обзаведени, оборудвани със съвременна техника. Ще разполагате и с кухненски бокс, в който има всичко необходимо за една кухня - до приборите за хранене.

Като нагледен пример за лукса и комфорта ще споменем също баните - те са с козметика, телефон, система за SOS и всичко необходимо за банята.  В студиата и апартаментите са на разположение безплатна телевизия, включваща и филмови канали, а безжичният интернет е в целия хотел.

И това не е всичко.

Специално е помислено за семействата с деца - Лъки Банско спокойно може да се нарече семеен хотел. За малчуганите от 3 до 6 години има детски кът с множество играчки, аниматор и професионална детегледачка, който работи от 9 сутринта до 22 часа вечерта.

Целта е децата да се забавляват, да им е интересно, докато родителите заделят време и за себе си през почивката. За по-големите деца има компютърни зали, където те да се отдадат на популярни и любими игри. Храната също е гарантирано разкошна, като според престоя можете да ползвате богати закуски и вечери.

Помислено е и как да разгледате какво предлага Банско като курортен град - Лъки Банско осигурява безплатен вечерен транспорт от хотела до центъра и обратно, макар че разстоянието няма и 500 метра, и много от гостите го минават пеш като приятна разходка.

Не изпускайте тази гореща оферта - имате време само до 26 януари!

https://youtu.be/R-shEzzHC_I

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм