Нешка Робева: Истината е, че аз уважавам и обичам Нешка Робева

Илиана Раева

И двете с Нешка Робева имаме мнение, което отстояваме. Аз я  уважавам и обичам. Това заяви президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева по Нова ТВ, след като през последните дни двете треньорки за пореден път влязоха в задочен спор.

"С Нешка си имаме циклични изрази на любов и комуникация, която ние си разбираме много добре. Обществото я разбира по различен начин. Това е нещо, което се е случвало и преди. Тя си има свое мнение, аз си имам мое мнение. Тя иска аз да имам нейното мнение и обратно. Всяка си отстоява нейното мнение", каза Раева.

"Истината е, че аз уважавам и обичам Нешка Робева. Тя е била мой треньор. Научила съм от нея много неща. Още от едно време имам различно виждане за нещата. Смятам, че към момента съм един добър ръководител. Имам подкрепата на всички клубове в страната. Това, че не се отказвам и се боря за начина, по който искам да се развива гимнастиката, на нея не й харесва.Там всъщност е конфликтът", заяви още президентът на федерацията по художествена гимнастика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България