Ники и Николета пак на дискотека

Двойката празнува рождения ден на готвача на футболиста

anp_7229-edit-web-2

Популярните Ники Михайлов и Николета Лозанова не пропускат да посетят столичните дискотеки, когато са в България. Футболистът, който живее и работи в Кипър, и плеймейтката са явни почитатели на нощния живот и с повод или без прекарват немалко време във фолк клубовете у нас.

Този път по време на последното си посещение в дискотека в София двамата отпразнуваха рождения ден на личния готвач на Михайлов, който отговаря и за ресторанта му в базата на БФС в Бояна. Шеф Боян Серафимов отбеляза празника си с шампанско и наргиле – запазения стил на Михайлов за партита.

За да привлече отново вниманието към себе си, Николета Лозанова се беше спряла на сатенена рокля в цвят корал с черна дантела, а Ники – на предпочитаните от него дънки и тишърт. Двамата отдавна вече не крият възобновената си връзка и показват близост. Дори когато не седяха един до друг за снимка, футболистът слагаше нежно ръка на крака на плеймейтката.

Близо до тях, на друго сепаре в клуба, се забавляваше гръцкият певец Кириакос Георгиу. Той също, когато е в България, не пропуска партита в столицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл