Ники Минаж - В легло със затворник

Най-известната и успешна жена рапър за всички времена Ники Минаж вече е задомена. Популярната изпълнителка се омъжи за приятеля си от по-малко от година Кенет Пети. Новината съобщи самата Минаж в своя инстаграм профил. Двамата се познават от деца, но след тийнейджърските си години се разделят, а ето, че сега отново са се намерили и са решили да се врекат във вярност.

Решението да се обвърже за цял живот е стъпка напред към това рапърката да стане майка, твърдят нейните фенове. През цялата си кариера на въпроси кога смята да ражда деца, Ники Минаж е била категорична, че преди да забременее първо ще се омъжи.

В брака между 36-годишната суперзвезда и 41-годишния й мъж обаче не всичко е цветя и рози, тъй като Кенет Пети е доказан престъпник. Два пъти е лежал в затвора за различни престъпления. През 1995 година той е осъден за опит за изнасилване на 16-годишно момиче, за което е лежал близо 4 години. През 2006 година Пети се връща зад решетките заради убийство. Излиза на свобода под гаранция през май 2013-а.

За Ники Минаж криминалното минало на нейния съпруг не представлява проблем. Тя твърди, че той се е променил и не представлява заплаха за обществото. Освен това изпълнителката от Тринадад и Тобаго не за първи път си ляга в едно легло с престъпник. Част от предишните й половинки, известни рапъри, също са лежали в затвора за неспазване на закона. Известен факт е и че нейният по-голям брат Джелани е признат за виновен в обвинение за педофилия.

Личният живот на Кралицата на рапа е „рай” за таблоидите отвъд Океана. От проблемите със семейството й, през тъмното минало на нейния съпруг, до войни с други изпълнители (почти физическа саморазправа с рапърката Карди Би, скандали с мъже, които не признават таланта й, размяна на обиди с поп звезди). С поведението си в социалните мрежи и хапливите си текстове, Минаж е една от най-противоречивите знаменитости на 21. век. Колкото милиони почитатели има изпълнителката на „Анаконда” по света, вероятно толкова са и нейните „хейтъри”.

Негативните статии обаче не я спират да се развива и да покорява нови върхове в музикално отношение. Красавицата с тринададски корени е жената, която възроди женския рап не само в САЩ, а и в световен мащаб, както и отвори вратите на десетки други след нея да имат шанс за успех.

Ники Минаж започва пътя си в музиката, издавайки безплатни музикални компилации. Това е изключително популярен метод за стартиране на кариера в рап музиката. Такива „албуми” тя издава през 2007, 2008 и 2009 година, а оценките на критиците са повече от отлични - почти всички й предвещават светло бъдеще. От тях обаче тя не изкарва пари, но пък печели договор с легендарния рапър Лил Уейн, който тепърва създава собствена компания за млади таланти. Именно той дава шанс на младата и амбициозна Оника Таня Мараж (истинското име на рапърката) да се докаже и й урежда участия в песни на други изпълнители, преди тя да издаде първия си самостоятелен албум Pink Friday (2010 година).

Проектът очаквано е огромен успех и продава над 3 милиона копия в САЩ. В него участват едни от най-забележимите изпълнители в историята - Еминем, Кание Уест, Лил Уейн, Дрейк, Джей Зи. От албума излиза и най-големият хит на Минаж до този момент - Superbass, който променя нейния статут от „американска рапърка” до „световна суперзвезда”. Следват още много хитове, които официално потвърждават титлата й на Кралица на рапа, като Monster, Moment 4 Life, Beez In The Trap, Starships, Va Va Voom, Anaconda, Only, Chun-Li и др.

Причината Ники Минаж да направи това, което предшествениците й не успяха досега (световна популярност), е способността й да бъде различна във всяка песен. Цветните перуки, провокативен външен вид (операции за уголемявала на задника), умело лавиране между стиловете (освен рап участва в арендби, поп, денс, трап, рок и кънтри парчета) са част от отличителните белези на атрактивната изпълнителка.

Продала е над 100 милиона песни и албуми по света и има най-много попадения сред жените в най-престижната класация в света „Билборд” (105). Носителка е на над 20 престижни отличия и е номинирана десет пъти за награда „Грами”.

 

Щяла да се пенсионира

През септември Ники Минаж хвърли бомба в социалните мрежи с изказване, че ще се пенсионира и ще се отдаде на създаване на семейството. Предвид новината за сватбата, този план изглежда напълно възможно да се осъществи. Близки до звездата обаче издават, че тя работи върху „тонове нови песни” и само чака удобен момент да ги сподели със света. Освен това е записала множество парчета с други изпълнители, които съвсем скоро нейните фенове ще чуят.

 

За нея

Никога не съм имала вражда с нея

Никога не съм имала вражда с никого, включително и с Ники Минаж. Мисля, че тя се е почувствала по определен начин за дадена случка между нас преди време и аз също съм собствено мнение по въпроса. Никога не съм искал да говоря за това публично, защото знаех, че двете ще се видим отново на живо и ще изясним каквито недоразумения може да има. Винаги така става при малките неразбирателства. Истината е, че почти винаги всичко е „малък проблем”, но както е известно, феновете винаги ще се опитват да го изкарват по-драматично, отколкото е.

Карди Би, хип-хоп изпълнителка

 

Тя ми е като сестра

Обичам Ники изключително много! Харесва ми да работя с нея, защото тя е пример за силна жена в музикалния бизнес, която определено има дарба да рапира - нейните текстове и рими са върхът. Мога цял ден да обяснявам колко много я уважавам като артист и изпълнител. Двете сме работили вече по няколко проекта и мога да кажа, че тя ми е като сестра! Между нас няма конкуренция.

Ариана Гранде, певица и актриса, работила многократно с рапърката

 

Ники е истинска кралица

Ники е истинска кралица. Последният є албум е не само един от най-добрите проекти в нейната кариера, но и в историята на рапа. Точка по въпроса. Горд съм с това, което е постигнала. Винаги ще уважавам нашата красива Кралица! Нямам думи да опиша колко съм впечатлен от това, което ни представи с Queen.

Лил Уейн, рапър и откривател на Ники Минаж

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети