Ники Минаж готова за сватба с престъпник

Рапърката и приятелят є от 7 месеца са извадили документ за бракосъчетание

Пусна нова песен и клип с дълго мълчание

Световноизвестната рапърка Ники Минаж обяви, че е готова да се омъжи за приятеля си Кенет Пети, който е с присъди за изнасилване и убийство. По време на последния епизод от собственото й радиошоу тя обясни, че двамата са извадили документ за бракосъчетание и вече нищо не ги спира да минат под венчилото.

Изпълнителката и нейната настояща половинка са заедно от повече от седем месеца. Тяхната връзка предизвика бурни реакции веднага след като стана публично достояние, заради тъмното минало на Кенет. Въпреки доказаните извършени престъпления и фактът, че е лежал в затвора, Ники Минаж не се отказва да бъде с Пети и твърди, че е намерила това, което търси. „Беше ми трудно да достигна до този етап - да бъде щастлива. И сега, когато вече съм тук, не искам да го изгубя”, каза още скандалната изпълнителка.

Освен бъдещата си сватба и щастлив семеен живот, рапърката има и друг повод за празнуване. Само няколко дни след появата на най-новата й песен Megatron и видеото към нея, тя достигна номер едно в класациите за продажби и гледания в ютюб. С това постижение тя продължава да удължава рекорда си на жена-рапър с най-много самостоятелни песни, оглавили тези подреждания.

По време на радиошоуто си Минаж коментира и отношенията си с поп звездата Майли Сайръс, която наскоро я спомена в своя песен. Ники нарече певицата „пиле” и я обвини, че „продава” тялото си за песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл