Ники Михайлов влиза в модния бизнес

Николай Михайлов нахлу на "шеста скорост" в модния бизнес. Футболист №1 на България за 2011 г. стана представител на италианската марка "Дизел".

58-2

"Винаги съм си падал по модата - разказа Михайлов преди откриването на първия му магазин в търговския център "Сердика" в петък вечер. - Инвестицията е голяма, но смятам, че си струва. Идеята дойде от мой близък приятел. Помислих доста и реших, че мога да се пробвам в този бранш. По никакъв начин няма да ми пречи на футболната кариера. Дълго време преговаряхме с италианските собственици. В момента марката има нов дизайнер, който прави напълно нови неща. Баща му е японец, а майка му - италианка. В магазините ни ще има над 100 артикула за мъже и жени."

Преди две седмици "Милан" обяви "Дизел" като свой основен спонсор. Договорът на "росонерите" е за три години, а много от нещата, които носят футболните звезди, ще бъдат предлагани и от Михайлов.

"За начало планираме старт с три магазина в София, а в зависимост от интереса ще се насочим и към другите големи градове", разкри вратарят, който сега пази в турския "Мерсин".

Дамската колекция на промоцията в София показаха красавиците Диляна Попова, Венета Харизанова и Биляна Йотовска. Мъжките дрехи пък бяха поверени на Александър Сано-Косъма и Дидо от Д2. Като водещ на програмата се вихри Радост Драганова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ