Ники Рийд все още кърми почти 2-годишната си дъщеря

Съпругата на Иън Сомърхолдър не се притеснява от това

Актрисата Ники Рийд публикува снимка, на която кърми дъщеря си и призна, че на 20-месечна възраст, все още не може да я отбие, въпреки опитите да я захрани.

"Често ме питат колко време още планирам да кърмя. Ако трябва да съм честна, не съм и подозирала, че това ще продължи толкова дълго. Но следвам дъщеря си и мога да ви кажа, че на 20 месеца тя тепърва започва да се интересува от различните храни", започна поста си съпругата на Иън Сомърхолдър.

Ники сподели още, че учудващо за нея дъщеря й не харесала бебешките пюрета. След цяла година, прекарана в опити да я захрани, нейни приятели я посъветвали просто да пропусне пюретата и да започне с по-твърди храни.

Едва тогава актрисата е имала успех, но не пълен, защото дъщеря й продължава да иска да суче. Въпреки това, Ники не се отказва и призовава всички майки да слушат инстинкта и децата си.

Постът й получи основно подкрепа и разбиране, но имаше и последователи, които бяха изненади от решението й, а други бяха открито нападателни:

"Поне спри да я кърмиш, като й пораснат зъбите.. Това трябва да ти говори нещо, боже".

"Ако детето ти може да говори и поиска да суче, време е да спреш".

"Не искам да се заяждам, но какво ще правиш ако детето ти е на 4-5 години и все още суче? На моменти си мисля, че кърменето продължава толкова дълго, защото майката не иска да се отдели от детето..."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица