Николай Митов работил като сервитьор в ЮАР

Николай Митов е работил като сервитьор в Йоханесбург, след като е прекратил кариерата си като футболист. Бившият му шеф Павел Сариев поиска чрез „Труд“ специално да пожелае успех на треньора на „Левски“ в реванша срещу „Хайдук“.

„Ники дойде в нашия италиански ресторант „Фратели“ в Рандбург в началото на века, може би беше през 2003 година – каза Сариев. - Видях го в интернет на снимки и се зарадвах, че е станал треньор на „Левски“. Дано успее да победи „Хайдук“ в Лига Европа и да има още доста успехи. Спомням си, че дойде в ЮАР от Лондон. Работи няколко месеца като сервитьор в ресторанта и се прибра в България. Много добър служител беше, не съм имал проблеми с него. Дано намери време да гостува в Йоханесбург.“

Сариев изпрати и кратко обръщение от колега на Митов от времето му във „Фратели“ - тъмнокожият Беки. Той определя треньора на „Левски“ като „свой най-добър приятел“.

https://youtu.be/2Y3gjaOTdjs

В същото време „Хайдук“ успя да спечели генералната си репетиция преди реванша в София. Тимът от Сплит срази „Локомотив“ (Загреб) с 3:1 като гост. Франк Охандза, Анте Ерчег и Зоран Низич вкараха головете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ