Николай Михайлов подписа с "Левски"

Николай Михайлов официално е футболист на "Левски", съобщи "Спортал". Стражът подписа договор до края на сезона, но с опция за още две години, като от днес е част от състава на Славиша Стоянови.

30-годишният вратар е юноша на столичани, като има в кариерата си 15 мача за клуба, а във витрината му има две титли в "А" група с 26-кратните шампиони, купа на България и Суперкупа на страната. Михайлов-младши напусна “Герена” през лятото на 2007 година, когато Рафаел Бенитес го привлече в "Ливърпул", който беше загубил финала в Шампионската лига два месеца по-рано.

"Да, отново съм футболист на "Левски" - каза Михайлов пред "Спортал". - Надявам се, че ще мога да помогна на "сините", с натрупания опит през последните 12 години в чужбина. Не съм в оптимална форма, тъй като не съм играл от май, на скоро ще съм готов. Липсваше ми футболът, а Спас Русев ми показа голямо уважение и желяние, за да ме привличе. Всички знаят, че съм левскар от раждането ми, което ще бъде още по-голям стимул за мен. Феновете? Привържениците на "Левски" са номер едно у нас, когато са единни с отбора, клубът винаги е бил на върха. Надявам се, че скоро отново ще има успехи на “Герена”, както приляга на историята на клуба".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ