Николета Лозанова се разголи, този път за модата

Плеймейтката пуска собствена колекция бельо

Показва тоалетите на Седмицата на модата

Плеймейтката Николета Лозанова показа собствената си луксозна колекция бельо вчера вечерта по време на Седмицата на модата в столицата. Брюнетката често използва голотата, за да предизвика интерес и затова не е изненада за никого, че първите й стъпки в модата ще бъдат свързани именно със създаване на провокативни облекла.

Няколко дни преди премиерата на колекцията половинката на футболиста Ники Михайлов пусна и снимка на едно от изкушенията в профилите й в социалните мрежи и развинти въображението на своите последователи.

“През годините името ми - Николета Лозанова, се превърна в синоним на сексапил. Абсолютната голота съвсем не е предпоставка за секси излъчване - бельото е онова, което ме прави толкова женствена, желана и неустоима!”, сподели преди дни във фейсбук Ни Ло. “Вярвам, че енергията, която влагам в създаването на тази колекция, ще донесе на всяка една от вас много горещи, цензурирани мигове!”, каза още сексапилната плеймейтка.

Между временно в неделя в телевизионния таблоид “Папараци” ще бъдат излъчени кадри как Николета Лозанова се целува с мъжа до нея от повече от година, футболиста Николай Михайлов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица