Никол опроверга слуховете, че е изневерила на Гришо в новогодишната нощ

Григор Димитров изненада Никол Шерцингер, която показа, че е много щастлива с него. Тя се похвали, че е била с Гришо  на Нова година, и то само часове след появилите се слухове, че му е изневерила с рапъра Френч Монтана.

Никол публикува снимка на официалния си профил в "Инстаграм", показвайки вълнуващото преживяване на двамата влюбени - скокове от скала. Григор практикува екстремното предизвикателство от години, но сета очевидно е успял да накара и Никол да изпита тръпката от екстремното преживяване.

На снимката се вижда как певицата лети към водата пред погледа на Димитров. Случката се разиграва на Хаваите на 31 декември, където Никол посрещна коледните и новогодишните празници.

Григор обаче беше в Австралия, но от днешната публикация на Никол става ясно, че на 31 декември е отскочил до Хаваите, за да бъдат заедно. След това Димитров отново се е отправил в Бризбейн за старта на турнира, в който на 2 януари победи Стив Джонсън с 6:2, 6:3. Очевидно Никол е дала сили на Григор за успешното начало на 2017 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица